De Sportfotobijbel naar de drukker! Actie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Elja Trum

Oude foto's automatisch verbeteren

zondag 26 juli 2020, 16:32 door | 8.508x gelezen | 1 reactie

MyHeritage is een website waar je jouw familiegeschiedenis kan achterhalen. Daar komen natuurlijk veel oude foto's bij kijken, vandaar dat ze een handige online tool aanbieden om jouw oude familiefoto's automatisch te verbeteren.

MyHeritage voorbeeld


Het systeem gebruikt de machine learning algoritmes van de app Remini (Android of iOs). Het resultaat is best indrukwekkend te noemen.

Behalve het verbeteren van de foto heeft de site ook de mogelijkheid om oude zwart-wit foto's eenvoudig in te kleuren.

Je kunt gratis een aantal foto's verbeteren met de site, maar ze worden dan wel voorzien van een MyHeritage logo. Wil je meer, dan kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap. Uiteraard kun je dan ook de app overwegen (die ook betaalde functionaliteiten heeft).

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Hans
    Hans schreef op dinsdag 28 juli 2020 om 11:41

    Beste Elja,
    even een ander onderwerp; over de beste lichtomstandigheden en het gouden uurtje is al veel geschreven, maar wat als je in een reisgezelschap of excursie alleen overdag en alles onder tijdsdruk toch met goede resultaten wilt thuiskomen ? misschien goede discussie nu ?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
Toon alle artikelen binnen Webtools

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.221 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord