Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Autofotografie (gratis te bekijken)

maandag 28 november 2016, 15:51 door | 7.309x gelezen | 1 reactie

Bij Photofacts Academy zorgen we elke maand voor een compleet nieuwe cursus, zodat onze leden steeds nieuwe praktische fotografie tips blijft ontdekken. Deze maand hebben we de cursus Autofotografie uitgebracht.

In deze cursus ontdek je hoe je een auto mooi op de foto kunt zetten, zowel in een showroom als op locatie. We gaan aan de slag met een Ferrari en een Mercedes.

Ferrari F12


Automotive fotograaf Frederik Herregods heeft van het fotograferen van auto's zijn beroep gemaakt. Hij werkt voor bekende automerken, zoals Jaguar, Maserati, Aston Martin, Lamborghini en Bentley,

Hij vertelt je, in 21 video's (2,5 uur aan informatie), alles over hoe jij ook prachtige autofoto's kunt maken met zowel beschikbaar licht als flitslicht en laat je uiteraard ook zien hoe je de foto's kunt nabewerken met behulp van Lightroom en Photoshop.

Mercedes


Benieuwd geworden?


Met behulp van een proeflidmaatschap kun je de cursus gedurende twee weken gratis bekijken. Je krijgt dan ook direct toegang tot al onze andere cursussen. Dat zijn er inmiddels meer dan 25 fotografiecursussen; bruidsfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie, studiofotografie, HDR, Kleurbeheer en nog veel meer onderwerpen.

Ook hebben we flink wat cursusinformatie over Lightroom, Photoshop en plug-ins. Elke fotograaf kan er (op elke niveau) zijn of haar kennis mee ophalen. Ruim duizend leden hebben al een beoordeling op onze site achtergelaten en gemiddeld krijgen we een 9,2.

» Gratis proeflidmaatschap

Je gratis proeflidmaatschap verloopt automatisch na 14 dagen. Besluit je lid te worden, dan betaal je maar 99 euro voor een jaar lang toegang tot al onze cursussen, inclusief alle cursussen die we de komende twaalf maanden nog uit brengen (elke maand een nieuwe cursus).

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Laurens
    Laurens schreef op dinsdag 29 november 2016 om 14:56  | reageer

    Wat een goede cursus met een goede uitleg! Gaaf ook met die mooie auto's. Ik heb deze via een proefaccount bekeken. Dacht eerst dat ik mijn betaalgegevens moest invoeren en dat ik ergens aan vast zou zitten, maar zo te zien is het echt vrijblijvend.

    Ik ga nu eens die andere cursussen bekijken. Zo te zien zit er nog flink wat moois tussen. Ik heb nog een paar dagen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
De Portretbijbel door Elja Trum
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.061 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord