Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting én inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Herfstfotografie

maandag 3 oktober 2016, 20:20 door | 6.219x gelezen | 1 reactie

De herfst wordt inmiddels steeds beter zichtbaar in de natuur en het weer is momenteel nog gewoon erg lekker. Een goed moment om aan de slag te gaan met het fotograferen van de herfst. Bij Photofacts Academy spelen we daar op in met een nieuwe cursus: Herfstfotografie.

Met mooi licht, prachtige herfstkleuren, bijzondere paddenstoelen en fotogenieke mistbanken is de herfst een heerlijk seizoen voor fotografen!

Nu wil je de herfst natuurlijk zo mooi mogelijk vastleggen. Dan komt onze nieuwste cursus perfect van pas. Met natuurfotograaf (en Photofacts blogger) Johannes Klapwijk ontdek je hoe je de sfeer van de herfst in je foto's laat terugkomen.

Aan de hand van voorbeeldfoto's geeft hij je tips over hoe je de herfstsfeer ook in jouw foto's te voorschijn kan toveren.

» Cursus Herfstfotografie

Benieuwd? Bekijk hieronder een video van Johannes uit de herfstfotografie cursus.


Heb je geen Photofacts Academy lidmaatschap, maar wil je de cursus toch graag bekijken? Dat kan door een proeflidmaatschap af te sluiten. Je krijgt dan gratis twee weken toegang tot al onze cursussen. Je proeflidmaatschap verloopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

» Gratis proeflidmaatschap

Met een lidmaatschap krijg je overigens niet alleen toegang tot deze nieuwe cursus. Je lidmaatschap is een jaar geldig en je kunt dan alle cursussen die we momenteel hebben bekijken (ruim 25 cursussen). Elke maand voegen we een nieuwe cursus toe, zodat je het hele jaar door nieuwe technieken kunt ontdekken.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Henk Hulshof
    Profiel Henk Hulshof schreef op dinsdag 4 oktober 2016 om 11:58  | reageer

    fantastische foto's Johannes!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.122 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord