Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Cursus Reisfotografie voor Beginners

dinsdag 4 december 2018, 09:18 door | 5.943x gelezen | 1 reactie

Een reis is het perfecte moment om bijzondere foto's te maken. In een vreemde cultuur en omgeving is vrijwel alles nieuw en interessant; dat lokt uit om foto's te gaan maken.

In de nieuwste cursus op Photofacts Academy kijken we naar de praktische kant van reisfotografie. Wat zijn handige tips en hoe zorg je ervoor dat je met prachtige plaatjes thuis komt. Ga met ons mee op reis en ontdek hoe je meer uit je reisfoto's kunt halen.

Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners


De cursus wordt gegeven door fotograaf Nico Delmeire. Nico heeft de hele wereld al afgereisd om overal de mooiste beelden te maken.

In deze cursus bezoekt hij locaties in Duitsland, Spanje en ons eigen Nederland. Daarnaast deelt hij verhalen over zijn fototrips in andere landen.

Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Bernard
    Profiel Bernard schreef op dinsdag 4 december 2018 om 17:14  | reageer

    Een van mijn belangrijkste adviezen is: beknibbel niet op je pixels en kwaliteit! Zeker niet wanneer het een "once-in-a-lifetime" reis is. De opmerking: ik maak foto's met mijn iPhone en maak er thuis wel bij wat er niet op staat... is geen grap, dit is mij echt verteld! Koop liever een goede camera en tel die op bij de totale reiskosten, dan dat je besluit om het met dat oude cameraatje wel te doen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord