Elja Trum

Cursus Reisfotografie voor Beginners

dinsdag 4 december 2018, 09:18 door | 5.532x gelezen | 1 reactie

Een reis is het perfecte moment om bijzondere foto's te maken. In een vreemde cultuur en omgeving is vrijwel alles nieuw en interessant; dat lokt uit om foto's te gaan maken.

In de nieuwste cursus op Photofacts Academy kijken we naar de praktische kant van reisfotografie. Wat zijn handige tips en hoe zorg je ervoor dat je met prachtige plaatjes thuis komt. Ga met ons mee op reis en ontdek hoe je meer uit je reisfoto's kunt halen.

Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners


De cursus wordt gegeven door fotograaf Nico Delmeire. Nico heeft de hele wereld al afgereisd om overal de mooiste beelden te maken.

In deze cursus bezoekt hij locaties in Duitsland, Spanje en ons eigen Nederland. Daarnaast deelt hij verhalen over zijn fototrips in andere landen.

Bekijk de cursus: Reisfotografie voor Beginners

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Bernard
    Profiel Bernard schreef op dinsdag 4 december 2018 om 17:14

    Een van mijn belangrijkste adviezen is: beknibbel niet op je pixels en kwaliteit! Zeker niet wanneer het een "once-in-a-lifetime" reis is. De opmerking: ik maak foto's met mijn iPhone en maak er thuis wel bij wat er niet op staat... is geen grap, dit is mij echt verteld! Koop liever een goede camera en tel die op bij de totale reiskosten, dan dat je besluit om het met dat oude cameraatje wel te doen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Sportfotobijbel
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.922 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord