Word lid met korting + gratis het boek de Lightroombijbel - 80 euro voordeel! Word nu lid!
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Nieuwe cursus: Verhalende Portretfotografie

dinsdag 5 december 2023, 07:14 door | 1.852x gelezen | 0 reacties

Met techniek alleen ben je er niet. Het kan zo maar zijn dat jouw foto met romige achtergrond en perfecte belichting niet de aandacht krijgt die het verdient. Gelukkig is het niet moeilijk om je foto's interessanter te maken.


Door een verhaal te vertellen krijgt je foto namelijk meer diepgang. In de nieuwste cursus Verhalende Portretfotografie op Photofacts Academy laat ik je zien hoe je kleine verhaaltjes toe kunt voegen aan je portretfoto's. Zo trekken je foto's extra de aandacht.

In deze cursus ga ik er van uit dat je de basiskennis al onder de knie hebt (daar hebben we genoeg andere cursussen over op Photofacts Academy). Je loopt met me mee door het proces van kleine verhaaltjes toevoegen aan je foto's; de voorbereiding, de shoot en de fotobewerking.

Interesse in deze cursus?


Als lid bij Photofacts Academy heb je direct toegang tot deze gloednieuwe cursus, naast de 100+ cursussen waar je al toegang te hebt.

Ben je nog geen lid? Dan is een leuke manier om nu lid te worden door gebruik te maken van de Portretbijbel bundel. Je ontvangt dan namelijk mijn boek De Portretbijbel (met 101 Tips voor Perfecte Portretfoto's) én dertien maanden lang toegang tot al onze cursussen.

Normaal betaal je 169 euro voor een jaarlidmaatschap en 30 euro voor het boek. Nu betaal je slechts 119 euro voor het boek én de cursussen. Uiteraard zit de gloednieuwe cursus Verhalende Portretfotografie hier ook bij.

» Nu lid worden (bundelaanbieding met 80 euro voordeel)

Koop je de cursus liever los? Normaal kost deze cursus los 69 euro. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot alleen deze cursus. Vanwege de lancering van deze nieuwe cursus betaal je deze week slechts 29 euro.

» Start met alleen de losse cursus Verhalende Portretfotografie

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Portretfoto's Bewerken in Lightroom Classic
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Workshop en opleiding

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.048 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord