Levenslang toegang tot al onze cursussen. Nu 100 euro korting ťn inclusief 1 jaar VIP toegang! Nu levenslang lid worden.
Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris van Liempt

31 oktober: ReisPiXperience te Amsterdam

donderdag 8 oktober 2015, 20:20 door | 3.591x gelezen | 0 reacties

Op 31 oktober vindt het evenement ReisPiXperience plaats. Het evenement, dat in Amsterdam gehouden wordt, bestaat uit een aantal lezingen en seminars. Optioneel kun je ook nog praktijkworkshops volgen. De prijs voor een basistickets bedraagt 39 euro.

De lezingen en seminars behandelen onder andere onderwerpen zoals reisfotografie, landschapsfotografie, straatfotografie etcetera, en worden gegeven door fotografen zoals Jimmy Nelson. Bekijk het volledige programma hier. Optioneel kun je aan jouw programma nog praktijkworkshops toevoegen, maar dit kost wel extra geld. Het aanbod aan workshops kun je hier vinden.

ReisPiXperience


Het lijkt mij een leerzame en inspirerende dag met een rijk aanbod aan verschillende onderwerpen. Zo is het programma afwisselend genoeg en is er voor ieder wat wils. Een leuke en interessante manier om te leren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Vind ik persoonlijk een stuk leuker dan lezen vanaf een scherm. …n het brengt fotografie dichterbij je eigen bed om rechtstreeks te leren van de professionals.

GeÔnteresseerd?


Als je geÔnteresseerd bent om naar de ReisPiXperience te gaan, dan kun je hier je kaarten bestellen. Lezers van Photofacts krijgen bovendien ook nog 5 euro korting! Voer hiervoor bij Couponcode de volgende code in: PFACTS152. De kortingscode is nog geldig tot 17 oktober.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Beurzen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.136 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord