Elja Trum

Laatste exemplaren Lightroom 6/CC ontmaskerd boek

dinsdag 25 augustus 2020, 09:18 door | 4.504x gelezen | 8 reacties

Een paar jaar geleden schreef Piet Van den Eynde een uiterst compleet boek over Lightroom Classic CC. Op Bol.com worden ze momenteel tweedehands voor 129 euro aangeboden, maar wij hebben nog wat doosjes gevonden bij ons in de kast.

Book cover lr6o

Het boek kost normaal 39,95 euro, maar als je nu lid wordt bij Photofacts Academy dan krijg je het boek cadeau bij je jaarlidmaatschap.

Update: Helaas zijn de boeken inmiddels op.

Lightroom 6/CC Ontmaskerd


Lightroom 6/CC Ontmaskerd bevat meer dan 450 bladzijden Lightroom tips en advies. Als beginnende gebruiker krijg je optimaal advies over hoe je Lightroom het beste instelt in functie van jouw specifieke gebruik (werk je met één of twee computers, ...) maar ook gevorderde gebruikers komen met de talloze cases ruimschoots aan hun trekken.

In het boek vind je bovendien 49 cases en pro-cases die specifieke aspecten meer in detail behandelen. Wie zijn boek (gratis) registreert, ontvangt nog een PDF-bijlage met nog eens 21 cases!

Het boek is erg geschikt als naslagwerk bij je computer voor wanneer je even vast loopt, maar je kunt het ook prima van voor naar achteren doorlopen en zo ongelofelijk veel leren over hoe je het maximale uit Lightroom haalt.

Lightroom 6/CC Ontmaskerd gaat dan wel niet over de nieuwste versie van Lightroom, maar eigenlijk werkt alles wat erin staat nog exact hetzelfde bij de nieuwste versie. Er zijn wel wat nieuwe dingen aan het programma toegevoegd, maar daar hebben we dan weer handige video's over op Photofacts Academy.

Photofacts Academy


Je krijgt, naast het Lightroom boek, ook een jaar lang toegang tot meer dan 60 verschillende cursussen bij Photofacts Academy. Daaronder vallen ook meerdere cursussen over Lightroom die ook door Piet gegeven worden.

Je kunt dan dus de video's kijken en het boek mooi als naslagwerk gebruiken. Bovendien behandelen de video's ook alle updates die sinds het verschijnen van het boek zijn uitgekomen voor Lightroom Classic.

Mocht je al lid zijn en het boek toch graag willen hebben, verleng dan nu je lidmaatschap en ontvang het boek met korting.

Update: Helaas zijn de boeken inmiddels op.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

8 reacties

 1. Hetto Hettema
  Hetto Hettema schreef op dinsdag 25 augustus 2020 om 11:38

  Elja,
  Begrijp ik dat je -uitsluitend als je lid WORDT- het Lightroomboek in je bezit kunt krijgen ?
  Ik ben lid van Photofacts… en nu ?
  Graag wacht ik je reactie.
  Photogroet,
  Hetto Hettema

 2. Elja Trum
  Profiel  Elja Trum schreef op dinsdag 25 augustus 2020 om 11:47

  Als je al lid bent kun je voor een extra jaar verlengen. Dan krijg je het boek voor de helft van de prijs. Je verlengprijs is lager dan de 139 euro voor nieuwe leden, dus ook als bestaand lid heb je voordeel als je het boek wilt.

 3. Remco Iwema
  Remco Iwema schreef op dinsdag 25 augustus 2020 om 13:37

  Dag, helaas zie ik deze keuze mogelijkheid niet bij verlengen via mijn account.

 4. Lieve Berben
  Lieve Berben schreef op dinsdag 25 augustus 2020 om 13:39

  Dag Elja, ik wil ook graag mijn lidmaatschap verlengen en het boek ontvangen, maar via de de link ‘direct lid worden’ lukt het niet. Hoe kunnen wij dat het best regelen? Alvast bedankt

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Naaktfotografie met Danyel Weideman
De Portretbijbel door Elja Trum
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.635 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord