Cas van der Voorn

Thomas Leuthard publiceert tweede gratis e-Book

woensdag 31 augustus 2011, 22:25 door | 8.250x gelezen | 2 reacties

Nog geen maand geleden liet Elja weten dat de Zwitsere fotograaf Thomas Leuthard een gratis e-book had gepubliceerd over straatfotografie. Blijkbaar heeft Thomas de smaak te pakken, want nu is er een tweede e-book verschenen onder de titel 'Collecting Souls...'.

In deze nieuwe PDF gaat Leuthard dieper in op zijn visie op straatfotografie en toont hij de lezer zijn (soms onorthodoxe) manier van werken. Het is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in deze vorm van fotografie, al was het maar om de vele prachtige foto's waarmee hij zijn werkwijze illustreert.

Collecting Souls

Je kunt het boek hier downloaden.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 85 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Vanwege de lancering van onze nieuwe boek De Nachtfotobijbel hebben we een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 40 euro korting en ontvang gratis ons nieuwe boek thuis.

Photofacts Academy + De Nachtfotobijbel

Ons gloednieuwe boek 'De Nachtfotobijbel' gaat over avond- en nachtfotografie. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 40 euro korting!

Lid worden met korting + gratis boek
Cas van der Voorn

Over de auteur

Samen met James van der Borght oprichter van De Photoshoppers waar fotografen van elk niveau hun kennis van Photoshop en/of Elements kunnen verdiepen. Kennis verpakt als Video-lessen: kort, krachtig en met maximale ondersteuning. Wij doen zelfs verzoeknummers. De Photoshoppers: Leren in je luie stoel.

2 reacties

  1. Derk
    Profiel Derk schreef op donderdag 1 september 2011 om 10:20

    Ik zit hem te bekijken: erg fraai!!!! Ga dit e-book (en de eerdere versie 'going candid' zeker een keer doorlezen.

  2. Igor
    Igor schreef op dinsdag 6 september 2011 om 10:28

    Beide eBooks van Thomas Leuthard zijn zeer de moeite waard. Je kunt eruit afleiden dat hij een zeer gepassioneerde straatfotograaf is. Complimenten.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Boeken

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

51.842 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord