De Sportfotobijbel naar de drukker! Actie: 100+ fotografiecurssusen + boek - Nu 75 euro voordeel! Word nu lid!
Iris van Liempt

I am Sacha: de reis naar Gjoa Haven

woensdag 16 december 2015, 15:51 door | 4.558x gelezen | 0 reacties

Sacha de Boer, die we nog wel kennen van het NOS journaal, is in samenwerking met Nikon op reis gegaan naar de Noordpool. Ge´nspireerd door een eerdere reis en gewapend met twee Nikon D810's, is ze naar een ge´soleerd dorp gegaan, Gjoa Haven genaamd, om de verhalen van de bewoners van dit dorp vast te leggen.

Haar reis is vastgelegd op film en resulteert in een korte documentaire van drie afleveringen. De eerste aflevering hiervan is al te zien op Iamsacha.nl. In deze aflevering vertelt Sacha meer over zichzelf als fotograaf.

Aflevering twee, die vanaf 17 december te zien zal zijn, zal gaan over Sacha's ontmoeting met de Inuit, de traditionele bewoners van het dorp. Aflevering drie, die vanaf 28 december te zien zal zijn, is getiteld ôleven als fotograafö.

Buiten de documentaire zelf is er omtrent deze reis ook genoeg op de site te zien en te doen. Zo geeft Sacha tips voor aanstormende fotografen, kun je haar foto's bekijken en is er ook een winactie, waarbij je een Nikon D750 of een gesigneerde foto van Sacha kunt winnen.Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Van Beeld naar Kunst met Micky Hoogendijk
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Toon alle artikelen binnen Fotografen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

49.253 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord