Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Iris van Liempt

I am Sacha: de reis naar Gjoa Haven

woensdag 16 december 2015, 15:51 door | 4.983x gelezen | 0 reacties

Sacha de Boer, die we nog wel kennen van het NOS journaal, is in samenwerking met Nikon op reis gegaan naar de Noordpool. Ge´nspireerd door een eerdere reis en gewapend met twee Nikon D810's, is ze naar een ge´soleerd dorp gegaan, Gjoa Haven genaamd, om de verhalen van de bewoners van dit dorp vast te leggen.

Haar reis is vastgelegd op film en resulteert in een korte documentaire van drie afleveringen. De eerste aflevering hiervan is al te zien op Iamsacha.nl. In deze aflevering vertelt Sacha meer over zichzelf als fotograaf.

Aflevering twee, die vanaf 17 december te zien zal zijn, zal gaan over Sacha's ontmoeting met de Inuit, de traditionele bewoners van het dorp. Aflevering drie, die vanaf 28 december te zien zal zijn, is getiteld ôleven als fotograafö.

Buiten de documentaire zelf is er omtrent deze reis ook genoeg op de site te zien en te doen. Zo geeft Sacha tips voor aanstormende fotografen, kun je haar foto's bekijken en is er ook een winactie, waarbij je een Nikon D750 of een gesigneerde foto van Sacha kunt winnen.Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Iris van Liempt

Over de auteur

Iris fotografeert sinds 2012 en heeft daar een passie in gevonden. Ze volgt daarom een online opleiding aan het New York Institute of Photography. Daarnaast studeert ze psychologie aan de universiteit en houdt ze ontzettend van taal en schrijven.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Fotografen

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.188 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord