Elja Trum

Het Perfecte Plaatje 2020 start aanstaande dinsdag

zondag 11 oktober 2020, 16:32 door | 2.130x gelezen | 1 reactie

Aanstaande dinsdag (13 oktober 2020) start het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje. In dit programma gaan tien bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Elke week zijn er thema's waarbinnen de fotografen hun perfecte plaatje mogen maken.


De afgelopen jaren heb ik altijd met veel plezier naar dit programma gekeken. Het is vooral erg vermakelijk om de BN'ers bezig te zien.

De deelnemers dit jaar zijn presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentatrice Jannie van der Heijden, actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko, vlogster Bibi Breijman, tv-persoonlijkheid Patricia Paay, presentator Art Rooijakkers, presentator Bert van Leeuwen, acteur Soy Kroon, darter Raymond van Barneveld en cabaretier Stefano Keizers.

Thuisopdrachten


Er worden ook weer thuisopdrachten gehouden. Elke woensdagavond om 20:30 gaat Kamera Express (sponsor van het programma) ook een live uitzending uitvoeren via Youtube. Daarin wordt de thuisopdracht die gegeven is in het programma uitvoerig bekeken.101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. gast schreef op dinsdag 13 oktober 2020 om 16:20

    Is er op één of andere manier een weg om als vlaming dit te bekijken evenals vorige seizoenen?

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.641 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.641 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.