Photofacts Academy

Photofacts Academy; 100+ Fotografie Cursussen
Fotograferen wordt makkelijker en leuker

Boek

De Fotobijbels; Boeken over Fotografie
101 Praktische fotografietips voor betere foto's

Elja Trum

Het Perfecte Plaatje ArgentiniŽ van start gegaan

donderdag 2 juni 2022, 16:32 door | 2.026x gelezen | 0 reacties

Ik had het even gemist, maar een collega wees me erop. Gisteren is er een nieuwe variant van Het Perfecte Plaatje van start gegaan op RTL4. Bij het Perfecte Plaatje in ArgentiniŽ zijn de deelnemers gedurende het gehele programma in ArgentiniŽ bezig.

Het Perfecte Plaatje in ArgentiniŽ


Er zijn acht deelnemers en in 6 afleveringen moet de winnaar gekozen worden. De fotograferende BN'ers zijn dit keer Daphne Bunskoek, Jochem van Gelder, Renťe Soutendijk, Tim den Besten, Babette van Veen, Maurice Lede, Thomas Berge en Roxanne Kwant.

Presentator is opnieuw Tijl Beckand en in de jury zit William Rutten. Cynthia Bol is voor de ArgentiniŽ-versie vervangen door de daar woonachtige fotografe Gaby Herbstein.

In de eerste aflevering gingen de deelnemers aan de slag met straatfotografie (waarbij een mede-deelnemer ook in beeld moest komen) en fotografeerde ze een model met zilveren juwelen.

De opzet en qua opdrachten is het gelijk aan de vorige Het Perfecte Plaatje series en het was dan ook weer een leuk programma om te kijken.

Volgende week woensdag om 20:30 is de tweede aflevering te zien op RTL4. Dan gaan de kandidaten aan de slag met voetbal (supporters) en naaktfotografie.

Dit najaar is Cynthia overigens wel weer terug in de reguliere versie van Het Perfecte Plaatje. De 'in ArgentiniŽ' variant is dus een leuk extraatje.

Wil jij ook gave foto's maken?

Probeer twee weken gratis onze online cursussen over fotografie. Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 cursussen. Na twee weken vervalt je proeflidmaatschap automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

14 dagen gratis fotografiecursussen kijken

Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Masterclass Landschapsfotografie met Bas Meelker
Toon alle artikelen binnen Media

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

45.058 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord