Elja Trum

5D mark II en lensbaby video; Last Day Dream

woensdag 20 mei 2009, 09:08 door | 6.570x gelezen | 6 reacties

Met behulp van een canon 5D mark II en een Lensbaby maakte Chris Milk de korte film Last Day Dream. In 42 seconden vliegen belangrijke beelden uit iemands leven aan je voorbij. De film is een inzending voor het Chinese filmfestival 42x42.

Voor het festival maakten 42 filmmakers een filmpje van 42 seconden. Het gebruik van de Lensbaby objectief zorgt voor een bijzonder effect in de video. Tesamen zeker het bekijken waard.

Chris Milk maakte eerder onder andere videoclips voor Gnarls Barkley, The Chemical Brothers en Kanye West. Behalve met film is Chris ook actief als fotograaf. Op zijn website zijn van beide voorbeelden te bekijken.Die Lensbaby moet ik ook nog steeds eens aanschaffen; blijft een leuk speeltje..

Bron: Digifoto Pro


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

6 reacties

 1. Robbie Veldwijk
  Profiel  Robbie Veldwijk schreef op woensdag 20 mei 2009 om 10:43

  Hebben ze mooi gedaan, en het effect van de lensbaby doet zijn werk hier erg goed!

 2. Marco Nedermeijer
  Profiel Marco Nedermeijer schreef op woensdag 20 mei 2009 om 17:18

  echt super gedaan !!

 3. Tom
  Tom schreef op woensdag 20 mei 2009 om 17:57

  Kort maar krachtig !!
  Erg sterke beelden.

 4. Brian
  Brian schreef op woensdag 20 mei 2009 om 19:00

  Leuke video. Ik heb de lensbaby's zelf ook (heb ze als eerste naar Nederland ge-importeert) en vind het nog steeds geweldig leuke lensjes. Als je er nog niet een heb, kopen... Echt een aanrader.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.738 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook.


Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

Mis het gratis fotografie eBook niet!

52.738 fotografen ontvangen onze wekelijkse fototips al. Schrijf je in en ontvang gratis het eBook '25 Tips voor het Fotograferen van Kinderen'.