Elja Trum

National Geographic fotograaf over landschapsfotografie

donderdag 19 juli 2012, 19:46 door | 6.445x gelezen | 1 reactie

Fotograaf Michael Melford fotografeert voor National Geographic; voor veel natuur en landschapsfotografen toch een droom. Bij de Amerikaanse fotowinkel B&H Photo Video gaf hij een workshop over landschapsfoto die opgenomen en nu online te bekijken is. Michael weet op humoristische wijze een leerzame workshop te geven.

Michael zelf gooit het vaak op geluk, maar het is ook wel duidelijk dat je geluk zelf moet maken. De opnames bij B&H zelf zijn wat donker, maar de foto's zijn mooi groot opgenomen in de video. Zeker een aanrader om eens goed te voor gaan zitten.


Bron: FotoVideo.nu


101 Tips voor Perfecte Portretfoto's


Wil jij graag weten hoe je perfecte portretfoto's kunt maken? In mijn boek De Portretbijbel geef ik je 101 tips om jouw portretfotografie naar een hoger niveau te helpen. Je ontdekt hierin de 101 beste tips die ik de afgelopen vijftien jaar als portretfotograaf heb opgedaan.
Elja Trum

Over de auteur

Elja Trum is oprichter van Photofacts, online fotografiecursussite Photofacts Academy en het blog Teslafacts. Hij schrijft sinds 2006 over fotografie. Elja is ook auteur van boeken over zwart-wit-, flits- en portretfotografie.

1 reactie

  1. Erik
    Profiel Erik schreef op donderdag 19 juli 2012 om 20:27

    Ik had al wat van hem gezien op het kanaal van NG op iTunes U, daar staan fantastische lezingen op van diverse fotografen die voor NG werken zoals Matthias Klum, Frans Lanting, etc. Kost verder niets om ze te downloaden.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Video

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

52.320 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord