Cas van der Voorn

Photoshop: Een raam spiegelen

woensdag 13 november 2013, 22:54 door | 11.460x gelezen | 9 reacties

Reflecties spelen een belangrijke rol in de fotografie. Een foto krijgt vaak meer diepgang als een deel van het beeld op een andere plek gereflecteerd wordt. Iedereen kent wel het voorbeeld van dat meertje met die prachtig weerspiegelde bomen in het water.

Soms moet je de natuur echter een handje helpen en maak je je eigen spiegeling. Hoe je dat doet leer je in deze video-les uit de collectie van De Photoshoppers.Tip: Wil je de video in zijn originele HD-kwaliteit bekijken, klik dan op het knopje om te vergroten rechts onderin.

Wil jij ook gave foto's maken?

Wil jij graag de mooiste foto's maken? Word dan nu lid van Photofacts Academy en ontdek meer dan 100 cursussen over fotografie, creativiteit, inspiratie en nabewerking.

Ik heb een gave aanbieding voor je. Meld je nu aan met 50 euro korting en ontvang gratis het boek De Fotografiebijbel thuis.

Photofacts Academy + De Fotofotobijbel

In dit boek ontdek je 105 tips voor fascinerende foto's. In de winkel betaal je hier 25 euro voor. Bovendien krijg je nu ook 50 euro korting op de cursussen!

Lid worden met korting + gratis boek
Cas van der Voorn

Over de auteur

Samen met James van der Borght oprichter van De Photoshoppers waar fotografen van elk niveau hun kennis van Photoshop en/of Elements kunnen verdiepen. Kennis verpakt als Video-lessen: kort, krachtig en met maximale ondersteuning. Wij doen zelfs verzoeknummers. De Photoshoppers: Leren in je luie stoel.

9 reacties

 1. Ton
  Ton schreef op woensdag 13 november 2013 om 23:57

  Kort en krachtig zoals een goede tutorial hoort te zijn, to the point zonder onnodig gebazel over dingen die alleen maar afleiden. Chapeau !

 2. Cas van der Voorn
  Profiel Cas van der Voorn schreef op donderdag 14 november 2013 om 09:28

  Dank je voor het compliment Ton! Leuk dat je onze aanpak waardeert. Wij gaan uit van wat de kijker wil leren en niet van wat wij kwijt willen. Korte "hapklare brokken", een goed zoeksysteem: dat draagt bij aan snel en effectief leren.

 3. Ruud
  Profiel Ruud schreef op donderdag 14 november 2013 om 18:46

  helemaal met Ton eens!

 4. edak
  Profiel edak schreef op maandag 18 november 2013 om 08:09

  Super, een duidelijke uitleg, erg leuk om uit te proberen.

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Creatieve Technieken met Bart Siebelink
Cursus Luminar AI met Nando Harmsen
Toon alle artikelen binnen Video tutorials

Photofacts wordt mede mogelijk gemaakt door


Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox

48.635 fotografie enthousiastelingen ontvangen de tips al!
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook. Aanmelding beveiligd met Google reCaptcha.

Elja Trum

Elja Trum

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Wil je graag mooiere foto's maken en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de fotografie? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website. Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.Meer over Photofacts
Om Photofacts.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord